dijous, 18 d’octubre del 2007

HumildaZ, SolidaridaZ

ProsperidaZ



España ha pasado ha ser la octavaeconomía más potente del mundo.



CompetitividaZ



En los tres últimos años, la economía española ha crecido el doble que la alemana, el triple que la italiana,un 50%más que la británica y un 25% más que la americana.



AccesibilidaZ



El precio de la vivienda en 2007 sube 12 puntos menos que en 2004.



EstabilidaZ


Con el Gobierno de ZP hemos vivido el período con menos huelgas desde que hay democracia.


Alta velocidaZ


En 2010, España será el país com más kilómetros de tren de alta velocidaZ y con más kilómetros de autovías de Europa.


Empleo de calidaZ


Durante éste mandato, un millón y medio de trabajadores precarios han pasado ha tener uno estable.


SensibilidaZ


Se ha invertido un 75% más en Educación que en el pasado mandato.


ModernidaZ


Se ha invertido más del doble en investigación y desarrollo que el pasado mandato del PP.


SolidaridaZ


El Gobierno ha triplicado la contribución de España para el desarrollo de los países pobres.


IgualdaZ


El gobierno ha augmentado las pensiones bajas y los salarios mínimos en un 25%.


CapacidaZ adquisitiva


Entre 2004 y 2007, el alario medio de los españoles ha crecido más que los precios. Hemos ganado en poder adquisitivo.





Estos son los hechos por los que se demuestra, lo que verdaderamente importa, la mejora de la vida de las personas. Me gustan estos datos, pero no son suficientes, esto sólo han sido 4 años y ellos pueden seguir mejorando nuestras vidas y sobretodo las de los más necesitados, ya era hora que aumentaran las ayudas al 3er mundo. Soy ambicioso, por eso, no me conformo con todo esto y espero más y mejor durante el próximo mandato.

En el vídeo, el tono humilde del presidente hace que me sienta profundamente identificado con él y con su ideario. Cuanto más cerca se esta de las personas, más se pueden mejorar sus vidas(1er objetivo de un gobierno) y es evidente que éste gobierno lo ha estado . Gobernar conlleva mandar, decidir,organizar,etc pero uno de los verbos más importantes es gestionar. Habrá gente que pueda estar en desacuerdo con las decisiones tomadas por éste gobierno pero lo que no podrán negar es que se ha mejorado el nivel económico del país. El ministro de economía ha sabido aprovechar el buen momento económico para mejorar las ayudas a las personas. En mí opinión el señor Solbes es un gran ministro, prueba de ello es que ZP ya le ha pedido que contiune durante el próximo mandato. Lo que me gusta más de Pedro es su afán por invertir en proyectos para el futuro y por ahorrar para tiempos no tan buenos.


En fin éste gobierno intenta demostrar los hechos y datos para que los ciudadanos puedan seguir confiando en ellos. Aunque ha habido errores, para mí éste ha sido un buen mandato y por eso merecen continuar donde están.


El verdadero patriotismo es mejorar la vida de las personas.

6 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

Hola!

S'apropa la segona trobada de blocaires!

Serà el proper DISSABTE DIA 1 DE DESEMBRE a les 21:30

Que, t'hi apuntes?

Si vols venir, envia un correu a blocairestgn@gmail.com i ja està!

Salutacions!!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Willy la verdaz es que ningú tindrà majoria absoluta, i probablement faran falta els vots de CIU per donar govern. Difícil ho tindrem, perquè com podrem sumar amb qui ha menyspreat a Catalunya i ens ha enganyat, com el ZP això sí amb talante i un somriure ben gran.
Però per altra banda el PP ha renunciat d’entrada a Catalunya.
No sé, potser el ZP també ens dirà allò de que parla català en la intimitat? Perquè li donem recolzament?

Guillermo García de Castro ha dit...

Ei Quim!
no et nego que caldran pactes postelectorals pero poso en dubte que haguem de dependre tant de CIU. Tampoc et nego que desde Madrid hi han hagut errors i greus. Això no pot continuar així i ells ho saben per això estan reaccionan. Tinc molt clar que a ZP no li dóna igual Catalunya.

També m'agradaria recordar-te que l'antic govern de CIU va errar profundament apoyan al govern de Madrid amb el tema del transvasamet. I també van aprovar pressupostos que prometien menys diners a Catalunya que els actuals.

Un salut!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Willy, tens raó amb lo del transvasament i ho vam pagar electoralment. No tens raó amb els pressupostos, doncs es evident que estàs parlant de fa 8 anys que era quant el PP no tenia majoria absoluta i va ser quant es va millorar substancialment el finançament. i els pressupostos de fa 8 anys per lògica havien de ser inferior als actuals, sinó malament aniríem si ara, 8 anys després tinguéssim menys pressupost no?.
PD vindràs al sopar dels blocaires?.Em faria gràcia coneixer-te en persona, un amic comú el Bert m’ha parlat molt bé de tu. ( llàstima que tinguis carnet socialista, perquè no t’ho penses i et vens a CDC?).
Tot i que hem perdut l’alcaldia de Tarragona, hi ha molta gent que ve a donar-se d’alta del partit a Tarragona, tant a la JNC com a CDC, i ens ha sorprès molt gratament, tenint en compta que no estem al govern ni a Tarragona ni a Catalunya, per lo que ens esperonarà per poder recuperar l’alcaldia i el govern de Catalunya ben aviat.

Guillermo García de Castro ha dit...

Ei Quim!

Jo em referia a la última gesta del conseller Castells per augmentar les inversions.El que s'hagués hagut de fer hagués estat un nou estatut per millorar encara més les inversions. En aquell moment era impensable un nou estatut amb el govern del PP i gràcies que vau poder augmentar les inversions, i sort del canvi de govern que sinó haguessin sortit molt cares.

Gràcies per la teva ofrena... fa poc hurtis també em va oferir un canvi potser és que em veieu fràgil.jaja altre cop gràcies però no, ja li vaig dir a ell i ara t`ho dic a tú, d'acord amb el meu status social i el meu pensament el partit que s'hi acosta més són els socialistes. Ara bé, estic afiliat a les joventuts i no al partit. Depenem del partit però no som el mateix que el partit.

PD: Aniré encantat al sopar de blocaires. Espero no tindre cap altre afer més important.Tú no em coneixes a mí però jo a tú si. Tinc familia que coneixes, per començar la meva àvia.

Salut!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Una avia teva? Com es diu?, i dius que tu em coneixes i jo a tu no? Com pot ser que tu em coneguis a mi i jo a tu no?.
Quina intriga jejejej, a veure si m’ho expliques. I lo de passar-te a CDC no t’ho deia perquè siguis fràgil, tot al contrari, t’ho deia perquè se’t veu bona persona, i aprofitant que només ets militant de la JSC i no del PSC, només caldria que canviessis una lletra de la JSC per JNC, jejejeje i més endavant o ja mateix CDC.
De debò que et sentiries a gust, però clar si no vols.... no hi podem fer més!!!.-
Vinga willy estaré encantat de conèixer-te de veritat

Luto por JLN


Els i les militants de la Joventut Socialista de Catalunya a Tarragona, volem fer arribar la nostra més sentida condolença a la família i amics del regidor socialista Josep Lluis Navarro, en aquest moments tan difícils. Lamentem profundament la seva pèrdua, doncs considerem que es perd un pare, un marit, un amic, un company i una bona persona.Josep Lluís Navarro, era una persona infatigable i amb un esperit de sacrifici i dedicació insuperables, i és amb això amb el que ens quedem amb la seva vàlua humana i el seu treball.Josep Lluís ens va ajudar a guanyar les eleccions el dia 27 i després de uns mesos de molt treball ens deixa, però ell ja portava molts anys treballant per la nostra ciutat i ara entre tots hem d’aconseguir que es senti orgullós de nosaltres. Com ja hem dit som a la disposició de la família pel que necessiti.
Comissió Executiva de la Joventut Socialista de Catalunya a Tarragona.
Tarragona 24 de setembre de 2007